Home
O nama
Proizvodi
Mlekarska industrija
Margerita – starter kulture za italijanske pizza sireve
Starter kulture za kiselo-mlečne proizvode
Starter kulture za sireve
Zaštitne kulture
Probiotske starter kulture
Kazeinati
Sirila
Arome, boje i stabilizatori
Zaštitna sredstva
Mesna industrija
Starter kulture za fermentisane kobasice
Zaštitne kulture za meso i mesne prerađevine
Zaštitne kulture za ribu i morske plodove
Aroma dima
Zaštitna sredstva za mesnu industriju
Dimna dezinfekcija
Dezinfekciono sredstvo Ultrad HA
Webinari
Posetite naše webinare
Kontakt
Posetite naše webinare
Prirodna zaštita za kačkavalj
Postupak proizvodnje probiotika-kako preći iz
laboratorije na tržište
Magični momenti-neophodan doprinos prirodnog
sirila u transformaciji mleka
Plasiranje probiotika na tržišta Azije
Kefir: Rešite se najčešćih nedoumica
ImmuneBiotics™ – Novi pravci za razvoj terapije
neuroloških poremećaja profilisanjem fiziološke
mikroflore crevno moždane osovine
Primena mezofilnih starter kultura sa visokom
produkcijom egzopolisaharida
Pizza sir – Upravljanje kinetikom fermentacije.
Kako rešiti problem postacidifikacije pre i posle
parenja
Upoznavanje sa regionalnim fermentisanim
proizvodima koji beleže sve veću popularnost
na svetskom tržištu kao što su Skyr, Ayran, Kefir,
Ryazhenka
Kratka istorija sirila u prahu i prednosti njegovog
korišćenja u proizvodnji sireva dugog zrenja
Kako poboljšati ukus i teksturu fermentisanih
proizvoda od sojinog, bademovog i pirinčanog
“mleka”.