Prirodna zaštita za kačkavalj

Postupak proizvodnje probiotika-kako preći iz
laboratorije na tržište

Magični momenti-neophodan doprinos prirodnog
sirila u transformaciji mleka

Plasiranje probiotika na tržišta Azije

Kefir: Rešite se najčešćih nedoumica

ImmuneBiotics™ – Novi pravci za razvoj terapije
neuroloških poremećaja profilisanjem fiziološke
mikroflore crevno moždane osovine

Primena mezofilnih starter kultura sa visokom
produkcijom egzopolisaharida

Pizza sir – Upravljanje kinetikom fermentacije.
Kako rešiti problem postacidifikacije pre i posle
parenja


Upoznavanje sa regionalnim fermentisanim
proizvodima koji beleže sve veću popularnost
na svetskom tržištu kao što su Skyr, Ayran, Kefir,
Ryazhenka


Kratka istorija sirila u prahu i prednosti njegovog
korišćenja u proizvodnji sireva dugog zrenja


Kako poboljšati ukus i teksturu fermentisanih
proizvoda od sojinog, bademovog i pirinčanog
“mleka”.